В Житомирі з 21 березня пільговий проїзд в громадському транспорті буде лише для правоохоронців та військових

  У Житомирі на період дії обмежувальних заходів скасували пільговий проїзд в громадському транспорті.

    Рішення ухвалили на позачерговому засіданні міськвиконкому 20 березня, - повідомляє zhitomir.info.

  «На період обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавірусу тимчасово обмежити пільгове безоплатне перевезення у громадському транспорті. Зараз обмеження жорсткі – 10 пасажирів на рухомий склад, і проаналізувавши, ми бачимо, що 5-6 з них – це люди пільгових категорій, які ще досі активно рухаються містом, тому це такий вимушений крок», - пояснив начальник управління транспорту і зв’язку Костянтин Підпокровний та закликав із розумінням поставитися до такого рішення.

  Він також повідомив, що місцева влада чекає на внесення змін до постанови Кабінету міністрів, щоб у тролейбусах, трамваях та великих автобусах можна було перевозити не 10, а 20 пасажирів.

  Мер Сергій Сухомлин нагадав, що багато міст України взагалі зупинили роботу громадського транспорту, але в Житомирі цього робити не хочуть і тому будуть діяти обмеження для пільговиків.

  «Враховуючи особливу роль працівників правоохоронних органів та військовослужбовців при дії обмежувальних заходів пропонується рішення доповнити фразою «крім військовослужбовців та працівників правоохоронних органів при виконанні службових завдань», - запропонував директор юридичного департаменту Євгеній Черниш.

  Члени виконкому цю пропозицію підтримали.

  Рішення починає діяти з 21 березня 2020 року.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework