Ситуація щодо коронавірусу на Житомирщині станом на 21 березня: усі підозри не підтверджені, нових випадків немає

  Станом на 9.00 21 березня 2020 року на Житомирщині всі підозри на коронавірусну інфекцію у жителів області, які були направлені на лабораторно-діагностичну перевірку, не підтверджені. Нових випадків цього захворювання в регіоні наразі немає.

   За інформацією Житомирського обласного лабораторного центру МОЗ України, в Житомирській області зареєстровано 2 вірусологічно підтверджених  випадки COVID-19:

  • у 71-річної жительки Радомишльського району, яка померла від COVID-19 13 березня цього року;
  • у жителя Житомира, який знаходиться на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні лікарні №1 м. Житомира, діагноз підтверджений 19.03.2020р. Чоловік нещодавно перебував за кордоном у Німеччині та Австрії.

«Всього за минулу добу (20 березня) проведено дослідження матеріалу від 6-ти хворих, в тому числі 2-х хворих з Житомира2-х з Брусилівського району2-х з Андрушівського району.  Результати досліджень від’ємні», – йдеться у повідомленні лабораторного центру.

  На Житомирщині лабораторний центр обстежував матеріал із підозрою на COVID19 від 20 хворих, в тому числі: Радомишльський район – 1, Ємільчинський район – 2, Хорошівський район – 1, Андрушівський район – 3, Бердичівський район – 2, м. Житомир – 6, Новоград-Волинський район – 1, Народицький район – 2, Брусилівський район – 2 (період моніторингу за станом захворюваності на COVID19 з 29.01.2020р. по 20.03.2020р.).

  Житомирська область серед дев’яти регіонів в Україні, де зафіксовані вірусологічно підтверджені випадки захворювання на коронавірус.

  Пам’ятайте, що прості речі рятують життяДотримуйтеся заходів профілактики коронавірусної інфекціїмийте руки та залишайтеся вдома.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework