×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Людмила Салій – жінка, яка не змогла спокійно знаходитися вдома і пішла добровольцем на війну

Павло Загребельний колись сказав, що можна перемогти військо, але жінку – ніколи. Зовсім не часто доводиться бачити жінок, які збираються на війну, залишивши вдома всі справи, родину, але таке трапляється…

Сьогодні, думаю, всі присутні біля бердичівського військкомату дійсно в цьому переконалися.

Їй 33, має 11-ти річного сина, родом з Чуднівського району. Людмила Салій – імунолог, вірусолог та мікробіолог за освітою, має досвід роботи також і в готельній сфері, працювала в Житомирі, Києві, і ніколи не задумувалася про те, що побачить війну на власні очі, але доля вирішила інакше. Жінка не змогла спокійно знаходитися вдома і вирішила піти добровольцем на війну. На її думку, потрібно знаходитися там, де ти можеш бути корисною, де є можливість зробити щось хороше, допомогти комусь. А свої знання з медицини найкраще можна застосувати саме там – «на лінії вогню». З собою бере, як оберіг, хрестик, подарований бабусею, фото сім’ї, іконку, молитви, - повідомляє berdichev.biz.

Пані Людмила не розуміє чоловіків, які ховаються за проблемами, вигадують різноманітні приводи для того, щоб не виконувати свій обов’язок.

«Будучи студентами, ходили з подружками гуляти постійно, і коли до нас підходили знайомитися хлопці, ми запитували скільки разів вони роблять підйом –переворот на турніку. Якщо менше 10, то знайомства не було. Чоловік повинен бути чоловіком у будь-якому випадку. Жінка має відчувати себе в безпеці будучи з ним… », – зізнається Людмила Салій.

Незрозуміло, звідки у такої тендітної жінки стільки мужності. Вона впевнена, боятися вже немає абсолютно нічого, оскільки ворог вже й так на нашій території. Чим більше боїшся – тим більше втрачаєш.

Син Людмили все прекрасно розуміє, більше того, сам мріє бути військовим льотчиком. Звичайно, переживає і не хоче відпускати маму, але знає: мама йде захищати в тому числі й його. Син залишиться під опікою своєї бабусі, мами нашої героїні.

Залишається тільки побажати Людмилі Салій удачі, витриманості, здоров’я і найголовнішого – повернутися живою і якомога скоріше.

А ми, тут, молитимемось за неї і за всіх інших наші захисників.

Героям Слава!

n 0402152768

n 0402152769

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework