Віталій Бунечко поінформував щодо ситуації з коронавірусом на Житомирщині

   Голова ОДА Віталій Бунечко розповів засобам масової інформації про ситуацію з коронавірусом у Житомирській області.

    З оперативною інформацією журналісти мали можливість ознайомитися сьогодні, 23 березня, під час онлайн-брифінгу. Участь у медіазаході також взяли житомирський міський голова Сергій Сухомлин та начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик.

 

  Станом на 23 березня в Житомирській області зафіксовано 2 підтверджених випадки зараження на коронавірус: у померлої 71-річної жительки м. Радомишля та у 49-річного жителя м. Житомира. Нових випадків зараження лабораторно не виявлено. Біологічний матеріал 4-х хворих з міст Бердичів, Коростень та 2-х хворих з міста Житомир перебувають ще в роботі.

   Віталій Бунечко також додав, що вчора під час селекторної наради, у якій взяли участь Президент України Володимир Зеленський, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, було обговорено подальші заходи протидії поширенню коронавірусної інфекції.

   Голова ОДА зазначив, що серед першочергових завдань облдержадміністрації – проведення діалогу з бізнесом в області для залучення додаткових коштів для придбання апаратів штучної вентиляції легень та засобів індивідуального захисту. Крім того, для застереження поширення коронавірусної інфекції середнім та великим підприємствам області (за винятком тих, що пов’язані з харчовою промисловістю та виробництвом фармацевтичних засобів) рекомендовано припинити свою діяльність до 03 квітня цього року.

 Джерело: oda.zht.gov.ua

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 23/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework