Жителям Житомирщини, які повертаються з-за кордону, допоможуть добратися додому

  На 23 березня заплановано два автобусні рейси, якими житомирян та жителів області везтимуть додому: о пів на п'яту вечора та о дванадцятій ночі.

   Інформацію про це озвучив під час брифінгу в облдержадміністрації житомирський міський голова Сергій Сухомлин, - повідомляє suspilne.media.

  Сергій Сухомлин: "Сьогодні зустрічаємо людей, які приїдуть потягом орієнтовно о 16.10-16.30 на станцію "Київ-Пасажирський". Наші медичні працівники і автобуси будуть готові зустріти житомирян і жителів Житомирської області. Нам дали список - згідно нього цим потягом приїде трохи більше 40 людей. Ще один потяг прибуде приблизно о дванадцятій чи в першій годині ночі. Також будемо зустрічати".

  Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко розповів, що списки тих, хто має прибути, формує Міністерство інфраструктури.

  Очільник обласного управління охорони здоров'я Микола Суслик зазначив, що 52 людини, які приїхали минулого разу, знаходяться під спостереженням сімейних лікарів за своїми територіями і місцями обсервації. Для тих, хто немає можливості самоізолюватися на дому, підготували санаторій "Лісова казка", де можна побути 14 днів в обсервації. Наразі вже є родина, яка виявила бажання самоізолюватися у "Лісовій казці".

  Микола Суслик: "Найголовніше – люди, які прибувають, не повинні приховувати свої симптоми або контакти, бо інакше вони наражатимуть на небезпеку, в першу чергу, своїх рідних та близьких".

  Додамо, що автобуси готові будуть також забрати житомирян та жителів області, які повертаються в Україну авіарейсами. Для цього прибулим потрібно приїхати на залізничний вокзал.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework