Враження, які дійсно залишаться на все життя! ФОТО

  На майданчику приземлення Сінгури, що поблизу міста Житомир підрозділи Десантно-штурмових військ ЗС України здійснили стрибки з парашутом.

  Десантування проходило з висоти 600 та 800 метрів з багатоцільового вертольоту Мі-8 армійської авіації Сухопутних військ.

  Серед військовослужбовців, які брали участь у стрибках були не тільки досвідчені офіцери, сержанти і солдати, а й новачки у війську таких називають «першоразники» це ті, хто нещодавно склали присягу на вірність Українському народові.

  Перед практичним виконанням стрибка з парашутом десантники відпрацювали елементи стрибка на повітрянодесантному комплексі, вивчили матеріальну базу і навчилися правильно укладати парашут. Від цього залежить безпека під час стрибка.

  Після здійснення першого у своєму житті стрибка з парашутом ділиться враженням Наталія, дівчину настільки переповнюють емоції та адреналін, що вона від радості вигукує «Хочу ще».

десант2

  Наталія у війську лише два місяці але те, що вона сьогодні відчула це – найкраще, що з нею було і воно дійсно залишаться на все життя!

  «Я спочатку злякалася при взльоті вертольоту, потім злякалася першого сигналу «Приготувалися», а коли прозвучала команда «Пішов» я зрозуміла, що назад шляху нема, потім відбувається щось... і я вже опинилась під куполом парашута...»

десант3

  «Десантники виконали поставлені навчальні завдання, окрім того, свої фахові вміння і навички підвищив екіпаж армійської авіації, що сьогодні з нами працював. Хочу зауважити, що для безпечного виконання стрибка з парашутом потрібна певна спеціальна фізична та морально-психологічна підготовка» - зазначив керівник стрибків підполковник Валерій Курко.

десант4

десант4

десант4

десант4

десант4

Служба зв’язків з громадськістю командування Десантно-штурмових військ ЗС України

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 24/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework