У Житомирі з’явилися нові дезінфектори для обприскування вулиць. ВІДЕО

  Від 24-го березня, у Житомирі розпочали дезінфекцію громадського простору за допомогою нових дезінфекторів. Працівники управління автомобільних шляхів зранку обприскували пішохідну Михайлівську, центральні вулиці, дитячі майданчики та зупинки громадського транспорту.

   За словами керівника Житомирського міського управління автомобільних шляхів Володимира Мазура, такі дезінфектори для протидії поширенню коронавірусу Житомир отримав вчора, 23-березня, - йдеться у сюжеті suspilne.media. 

  Володимир Мазур: "Буквально вчора ввечері були доставлені на підприємство 2 аерозольні генератори. Вони заправляються дезінфікуючим засобом - латекс-фрі. Цей засіб є абсолютно безпечним. Він використовується для дезінфекції приміщень харчової промисловості. Сьогодні розпочали дезінфекцію вулиць міста. Засоби закупили за обігові гроші підприємства. Їх з розрахунку має вистачити на місяць. В першу чергу дезінфікуються місця скупчення людей: зупинки громадського транспорту, сквери, дитячі майданчики. Наше підприємство - не єдине, яке проводитиме дезінфекцію в місті. Це також робитимуть інші комунальні підприємства. Тому, я думаю, техніки буде достатньо для оброрбки міста".

Авторка сюжету Аліна Домбровська

Камера Віктор Підвисоцький

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework