Профспілка ТТУ вимагає звільнити їх начальника

  Первинна профспілкова організація Вільної профспілки залізничників України КП “Житомирське трамвайно-тролейбусне управління” м. Житомира вимагає у міського голови Сергія Сухомлина розірвати договір з їх начальником — Андрієм Нечуйвітром.

  Про це йдеться у листі до міського голови. У документі зазначено, що така вимога пов'язана з численними порушеннями з боку керівника підприємства – передає insider.zt.ua.

  Зокрема, йдеться про “порушення вимог ст.250 КзпП України — невиплата 0,3 відсотків фонду оплати праці профспілковим організаціям на культурно-масову, фізкультурну та оздоровчу роботу.

  Порушення вимог ст.251 КзпП — ненадання профспілковій організації екземпляру колективного договору.

  Порушення вимог Закону України “Про колективні договори і угоди” та ст.247 КзпП України, підписання колективного договору без залучення Первинної профспілкової організації Вільної профспілки залізничників України КП “Житомирське трамвайно-тролейбусне управління” м. Житомира. Порушення вимог Закону України “Про професійні профспілки, їх права та гарантії діяльності”, незаконне втручання в роботу профспілки, незаконне звільнення члена виборного округу профспілки.

  Тиск на працівників підприємства з вимогою писати заяви про відпустки за власний рахунок”.

kk260320127 2

Новини Житомира

  

Последнее изменение Четверг, 26/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework