У закладах Житомира розклеять наклейки із закликом дотримуватися безпечної дистанції біля кас

  Дотримуватися дистанції у місцях скупчення людей, щоб протистояти поширенню коронавірусу – наліпки з таким закликом для закладів Житомира виготовила громадська організація «Сучасний Формат» за підтримки ПРООН в Україні.

  Наклейки на підлозі біля кас допомагатимуть житомирянам дотримуватися безпечної дистанції між людьми у чергах крамниць, аптек, банків, медичних установ та інших закладів, які працюють в умовах карантину.

  В умовах, коли від коронавірусу не існує вакцини, сповільнити поширення вірусів допомагає соціальна дистанція. Аби запобігти зараженню, фахівці рекомендують дистанціюватися: уникати людних місць, до мінімуму звести пересування населеними пунктами, при можливості працювати з дому, а у місцях скупчення людей тримати дистанцію у два метри.

  «Ми замовили 5 тисяч наклейок «Дотримуйся дистанції у 2 м.», і реалізувати цю ініціативу у короткий термін вдалося завдяки Програмі розвитку ООН, яка підтримала нашу ідею і оплатила друк тиражу. Спільно із фахівцями Житомирської міської ради ми визначили перелік магазинів, аптек, банків, поштових відділень, які обслуговують житомирян у період карантину, і вже від сьогодні почнемо розповсюджувати наклейки у ці заклади», – зазначила виконавча директорка НУО «Сучасний Формат» Жанна Соловйова.

  Представники бізнесу можуть отримати наліпки абсолютно безкоштовно, звернувшись до НУО «Сучасний Формат».

  Адреса: майдан Перемоги, 10, оф. 301

  Контактний тел.: +38 (0412) 46-10-86; +38 (097) 294-37-53

kk260320132 2

kk260320132 3

Новини Житомира

  

Последнее изменение Четверг, 26/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework