Житомирянам перерахують березневі платіжки

  Житомирянам перерахують вартість спожитої у березні теплової енергії та послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання.

  Відповідне рішення прийнято на позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради 26 березня – zt-rada.gov.ua.

  КП «Житомиртеплокомуненерго» здійснить коригування нарахувань за послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води для населення. Перерахунок буде проведено за Постановою Кабінету Міністрів України  від 21 липня 2015 року №630,  враховуючи підвищення середньої температури зовнішнього повітря у березні, а також на підставі механізму та вимог визначених Постановою КМУ від 24.12.2019 року № 1082 щодо зміни вартості постачання природного газу.

  «Оплата за опалення за березень 2020 року після проведення перерахунків в середньому зменшиться на 49,35 %.  Тобто, затверджений у січні 2020 року тариф за послуги централізованого опалення для населення, який становив 37,04 грн/1 кв. м, в березні складатиме – 18,76 грн/1 кв. м», -   пояснив директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин.

  Перерахунок  буде відображено в платіжних документах споживачів за березень місяць, які вони отримають у квітні 2020 року.

Новини Житомира

  

Последнее изменение Четверг, 26/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework