На Житомирщині рятувальники проводять дезінфекцію громадських місць в умовах карантину

  З метою профілактики поширення коронавірусної інфекції рятувальники Коростенського міськрайвідділу У ДСНС проводять роботи з дезінфекції  території міста з використанням моторних оприскувачів, отриманих в якості допомоги від народного депутата України.

  За словами очільника рятувальної служби району Сергія Рудзіка, наразі фахівці ДСНС розпочали дезінфекцію із зупинки транспорту на залізничному вокзалі міста. Надалі за планом - продовольчі об’єкти, аптеки, майданчики та інші місця, де у період карантинних заходів можуть перебувати люди. Дезінфікуючий розчин для обробки територій і створення умов захисту громадянам міста надало місцеве підприємство «Ельфа». Його запасів наразі досить для виконання завдань з дезінфекції як підрозділами ДСНС, так і використання їх працівниками ОСББ з метою обробки об’єктів житлового фонду.

  Рятувальники дякують свідомій громадськості, організаціям та керівникам міст і районів, які у складні часи допомагають службам життєзабезпечення та долучаються до заходів із протидії поширенню коронавірусної інфекції.

kk260320138 2

kk260320138 3

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

  

Последнее изменение Пятница, 27/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework