Для закупівлі дезінфекторів у Житомирі витратили 200 тисяч гривень. ВІДЕО

  Більше 200 тисяч гривень з міського бюджету витратили на закупівлю пристроїв для дезінфекції вулиць Житомира. Про це Суспільному розповів Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

 

  За його словами, першочергово дезінфікують місця найбільшого скупчення людей.

  Житомирський міський голова Сергій Сухомлин: "Ми зараз закупили додатково на комунальні підприємства декілька апаратів, які проводять дезінфекцію на відкритому просторі. Щоб дезінфікувати зупинки громадського транспорту, місця можливого скупчення людей: сквери, парки, і щоб можна було ними дезінфікувати транспорт, у тому чисті і той, який задіяний для підвозу людей, ми закупили 6 установок. Вартість однієї більше 40 тисяч гривень. І, зазвичай, такі установки використовуються у сільському господарстві для боротьби із шкідниками та вірусами. І в залежності від препарату, який використовується, проводиться знезараження місць загального користування у Житомирі.

  Подивимося на ефективність цих заходів, при позитивному результаті потім можна буде збільшувати. Фактично ніколи не проводилася боротьба з кліщами навесні у парках чи скверах. Цими апаратами можна буде потім проводити подібні роботи".

 
Автор Сергій Косюченко

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

  

Последнее изменение Пятница, 27/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework