Впродовж місяця прикордонники Житомирського загону провели температурний скринінг у майже 14,7 тис. осіб

  В межах відповідальності Житомирського прикордонного загону, у відповідності до рішень Уряду щодо тимчасового закриття деяких пунктів пропуску через державний кордон, функціонують два пункти пропуску:

  у Київській області: «Вільча (Україна) – Олександрівка (Республіка Білорусь)»;

  у Житомирській області: «Виступовичі (Україна)  – Нова Рудня (Республіка Білорусь)».

  Пункти пропуску працюють в штатному режимі, прикордонниками забезпечено їх безперебійну роботу та належну безпеку громадян, що перетинають державний кордон.

  Починаючи з 25 лютого цього року прикордонники Житомирського загону провели вимірювання температури у майже 14,7 тис осіб, які прямували в Україну. Жодного факту виявлення осіб з ознаками ГРВІ не зафіксовано.

  Поряд з цим починаючи з ночі проти 22 березня, у відповідності до Постанови Головного санітарного лікаря України від 21.03.2020 №2 «Про запобігання подальшого занесення на територію України випадків коронавірусної хвороби (СОVID-19)» прикордонним відомством впроваджено одержання від осіб, які здійснюють перетин державного кордону, інформованої згоди особи на проведення протиепідемічних та/або профілактичних заходів, бланк якої надається в пунктах пропуску.

  Звертаємось до всіх громадян бути відповідальними, з розумінням ставитись до проведення заходів та за можливості обмежити подорожі. Бережіть себе та своїх близьких. Мийте руки та залишайтесь вдома!

Пресслужба Житомирського прикордонного загону державної прикордонної служби України

Новини Житомира

  

Последнее изменение Пятница, 27/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework