Житомиряни просять впорядкувати міське сміттєзвалище та прилеглу територію

  Звернення з відповідною вимогою з'явилося на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради.

 

  Автор петиції — житомирянка Альона Добринська.

  «Впорядкування міського сміттєзвалища та прилеглої території

  БЛАГОУСТРІЙ МІСТА ТА БУДІВНИЦТВО

  Реалізація проекту сміттєпереробного заводу в Житомирі не знімає наявну проблему міського сміттєзвалища, яке знаходиться в жахливому стані.

  У зв’язку з безпосереднім прямим впливом Житомирського міського звалища на життя міста та його мешканців, пропоную реалізувати наступні базові кроки для впорядкування роботи сміттєзвалища і навколишніх районів:

  - Провести ремонт дороги до сміттєзвалища, що зменшить розкидання сміття з автомобілів на ямах;

  - Обмежити несанкціонований доступ до дороги, що веде до сміттєзвалища, починаючи від перехрестя вулиці Дружби та Андріївського проїзду. Узбіччя даної дороги хаотично використовується для нелегального вивозу сміття, відходів, стоків, трупів тварин і т.п.

  - Встановити додатковий паркан уздовж Андріївського проїзду, починаючи від вулиці Дружби до в’їзду на Міське Звалище для мінімізації розповсюдження сміття на житлові масиви.

  - Провести аналіз використання земельної ділянки, що межує з перехрестям вулиці Дружби та Андріївського проїзду, на якій розташована труба, з якої регулярно виходить їдкий дим незрозумілого характеру, та яка, ймовірно, використовується для несанкціонованого спалення сміття.

  - Посилити контроль за доступом до міського сміттєзвалища та вмістом викидів. Неодноразово на сміттєзвалищі помічені асенізаторні автомобілі, які, ймовірно, зливають стоки викачаних вигрібних ям навколишніх будинків.

  - Організувати робочий візит депутатів Житомирської міської ради з залученням інспекторів Державної екологічної служби до Житомирського міського звалища для наочного ознайомлення з поточною ситуацією», — зазначає автор петиції.

  Дата початку збору підписів: 18 березня 2020 р.

  До кінця збору підписів залишилось: 19 день

  Станом на 27 березня петицію підписали 58 осіб з 300 необхідних. Підтримати звернення можна тут.

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 27/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework