У Житомирі продовжують ремонтувати асфальт на вулиці Великій Бердичівській. ВІДЕО

  На ділянці від Старого Бульвару до Довженка ремонтуватимуть дорогу вздовж Великої Бердичівської.

  У Житомирі продовжують ремонтувати асфальт на вулиці Великій Бердичівській. Вже на 27 березня анонсувалося зняття дорожього покриття на ділянці біля Старого Бульвару. Планують і зміни у русі транспорту.

  Йдеться про ділянку від Бульвару до вулиці Довженка. Вартість робіт — близько 24-х мільйонів, виділених із Державного дорожнього фонду. Розпочнуть працювати вже завтра, одразу і скоригують рух тролейбусів.

  «Зранку ми плануємо пік вивезти, все ж таки, не припиняти рух тролейбусів. А вже з пів 10-ї 27 березня буде знято тролейбус №1, по Бердичівській, а саме які і в минулому році, буде транспорт перенаправлений по вулиці Шевченка, Фещенка-Чопівського, але в одному напрямку, в сторону центру буде працювати» — анонсував днями начальник управління транспорту Житомирської міськради Костянтин Підпокровний.

  Орієнтовно ремонти триватимуть 2-3 місяці. Загалом же дорожній фонд виділяє 100 мільйонів гривень. В першочергових планах і капітальний ремонт Вересівського шляху, ділянка від Саєнка до об’їзної, в 3 кілометри із вартість в близько 24 мільйони.

Джерело: sk1.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 27/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework