Не лише вірус — жителів мікрорайону «Дружба» в Новограді знову труїть дим зі звалища

  В управлінні ЖКГ кажуть, що горить трава на полігоні між Чижівкою й Олександрівкою.

 

  Вийти з будинку на свіже повітря жителям «Дружби» заважає не лише страх підхопити короновірус, а й дим, що суне з боку полігону ТПВ. Проблема, як і грип та різні віруси, на жаль, сезонна. Щойно встановилася більш-менш суха погода — звалище нагадало про себе димом, який і в попередні роки за сприятливої погоди дошкуляв жителям прилеглих мікрорайонів.
Газета «Звягель» звернулася за коментарем щодо ситуації до начальника управління ЖКГ міської ради Олександра Богданчука.kd30032007 1
  «Полігон ТПВ не горить, там трохи тліє. Більше горить трава на полігоні між Чижівкою й Олександрівкою. Щодо полігону, то я туди виїжджав у суботу. А в понеділок там побувала комісія. Виділено кошти на ліквідацію ситуації. Очікуємо, що в цю п’ятницю там розпочнуться роботи, щоб присипати землею осередки загоряння», — пояснив Богданчук.
  Що ж до трави, яка горить на полях, то тут питання швидше до свідомості мешканців краю. Доки драконівські штрафи не зупинять паліїв, доти зазнаватимуть шкоди екосистема й органи дихання.

Олег Брюханов
Фото Юлії Шевчук,

Джерело: zvyagel.com.ua

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 30/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework