На центральній площі Олевська висадять магнолії та троянди

  Бригада із озеленення Олевської міської ради розпочинає весняну висадку рослин, продовжує облаштовувати клумби поблизу державних установ, бульварі та сквері.

  Серед  усіх процесів, найбільше запитань в пересічних олевчан з’явилося після зникнення десятка зелених насаджень породи туя, які  тривалий час були розміщені на Алеї Слави. За словами майстра із озеленення міста Сергія Минюка, 15-річні туї замінять молодими магноліями – розповідає olevsk-gromada.gov.ua.

  «Дана ідея назріла давно, і наприкінці минулого року ми придбали 22 дерева, які зберігаються в належних умовах. Як бачимо, за тривалий час туї трохи всохли, і доречно було їх замінити на магнолії.

  Поруч, по обидва боки в напрямку пам’ятника, планується висадка кущів троянд, які зроблять центральну частину міста значно привабливішою.

  Також головну алею прикрасять квітучі почвопокривні багаторічні рослини. Вони не тільки виконують декоративну функцію, але допоможуть позбутися бур’янів, захистити ґрунт від пересихання та зміцнити краї ґрунтових стежок», – зазначає майстер з озеленення.

  Слід відмітити, що перенесенні туї, які зростали на Алеї Слави, передані та висаджені на території Олевського районного сектору Управління ДСНС України в Житомирській області вздовж вулиці Київська.

kk300320155 2

kk300320155 3

Новини Житомира

  

Последнее изменение Понедельник, 30/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework