У Житомирі поліцейські разом з волонтерами закликають громадян дотримуватися правил карантину

  В обласному центрі поліцейські охорони та волонтери Житомирської обласної організації Товариства Червоного Хреста України провели «інформаційну годину», розповідаючи містянам про заходи щодо попередження та недопущення поширення коронавірусної інфекції.

  Тож аби уникнути поширення вірусної інфекції COVID-19 правоохоронці закликають не виходити зі своїх осель без нагальної потреби та дотримуватись правил особистого захисту.

 Поліцейські охорони спільно із волонтерами розмістили у приміщеннях аптек та продуктових магазинів міста інформаційні плакати із загальною інформацією щодо профілактики інфікування коронавірусної інфекції.

  Зустрівши перехожих на вулицях міста, правоохоронці та волонтери нагадували про основні заходи профілактики, яких необхідно дотримуватись під час карантину. Розповідали містянам, коли і як правильно використовувати захисну маску та антисептик.

  А учням наголосили, що карантин - це не канікули, а відтак необхідно навчатися вдома та оберігати своїх бабусь та дідусів, допомагаючи їм зробити покупки, обмежуючи можливість передачі інфекції.

  - Щоб зберегти життя та здоров’я, ми повинні запобігти розповсюдженню коронавірусу. А зробити це ми можемо тільки разом, – зазначив начальник Управління поліції охорони в Житомирській області Ігор Товкач.

kk300320157 2

kk300320157 3

kk300320157 4

Управління поліції охорони в Житомирській області

Новини Житомира

  

Последнее изменение Понедельник, 30/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework