×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині банк погрожує дружині бійця АТО за те, що вона просить відстрочку кредиту

В Україні з травня минулого року діє закон, згідно з яким мобілізовані мають кредитні канікули на період їх участі в АТО.

Втім, працівники банків досі дзвонять родинам бійців, а то й взагалі воякам на передову та нагадують, що потрібно сплачувати пеню…

Ірина Яковенко вже не один тиждень оббиває пороги житомирської філії «Ідея Банк» з проханням відстрочити кредит. Однак, молоду жінку там навіть слухати не хочуть. Навідріз відмовилися приймати й заяву про те, що її чоловік – учасник АТО, - пише vgolos.zt.ua.

Сказали, що це для банку не аргумент… Майор Роман Яковенко вже кілька місяців знаходиться на Донеччині. – Кредитні кошти ми брали з чоловіком ще раніше, усі платежі виплачували справно.

Але коли прийшла в країну біда і довелося Романа у буквальному смислі слова «збирати» на Схід, звернулися знов до банку та «добрали» кредитні кошти, – розповідає Ірина. – Він прийшов з роботи із переліком необхідних, дороговартісних речей. Купували майже все…

Жінка працює у дитячому садочку в Новогуйвинську. Всім відомо, що заробітна плата там мінімальна. Крім того, Ірина виховує п’ятирічного сина та доглядає сестру, яка має інвалідність. І комунальні платежі ніхто не відміняв.

Власне, у даний час чимала сума кредиту їй просто не під силу. – Банківські працівники телефонують чи не щодня, – розповідає вона. – Кажуть, що приїдуть додому та будуть мене «позорити» перед сусідами. Мовляв, я – боржниця. Погрожують й тим, що нами «займеться» служба безпеки.

n 0502152787

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Последнее изменение Четверг, 05/02/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework