У Бердичеві знайшли чоловіка, який скоїв замах на грабіж стосовно працівника міської ради

  Бердичівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом замаху на грабіж, скоєного місцевим жителем у Бердичеві.

  27 березня 2020 року, за погодженням із процесуальним прокурором, особі повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 186 КК України (замах на скоєння грабежу).

  За даними слідства, злочин скоїв неодноразово судимий 30-річний місцевий житель, уродженець Вінниччини, стосовно якого наразі судом розглядається справа про скоєння ним розбою та незаконного заволодіння транспортним засобом.

  Подія сталася 19.03.2020, у Бердичеві, у світлу пору доби. Зловмисник, «промишляючи» неподалік від залізничного вокзалу і помітивши, що жінка (нею виявилася працівниця Бердичівської міськради) сіла в автомобіль, а сумочку поклала поруч на переднє пасажирське сидіння, підбіг, відчинив двері авто, схопив сумку та намагався втекти.

  Однак жінка вчасно притримала сумку, завадивши її викраденню.

  Таким чином, чоловік не довів до кінця свій злочинний намір щодо заволодіння чужим майном, бо потерпіла вчинила опір.

  Досудове розслідування проводить Бердичівський відділ ВП ГУНП в області.

  Додамо, що відомості про злочин були оприлюднені на засіданні виконавчого комітету Бердичівської міськради, на що місцева прокуратура оперативно відреагувала, внісши дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

  Бердичівська місцева прокуратура, у період запровадження на Житомирщині стану надзвичайної ситуації, з метою протидії злочинності, і надалі працюватиме у режимі посиленої комунікації та взаємодії між правоохоронними органами та органами місцевого самоврядування.

Вадим Кожухар,перший заступник керівника Бердичівської місцевої прокуратури

Новини Житомира

  

Последнее изменение Вторник, 31/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework