Подробиці стрілянини поблизу супермаркета в Бердичеві

  Карантинні обмеження, які ввели у місті Бердичеві та по Україні в цілому, вносять свої корективи у звичне життя людей.

 

  Внаслідок чого багато хто стає більш нервовим та нетерпимим до оточуючих. А це у свою чергу, може призвести до трагічних наслідків. Особливо, якщо в людини є зброя.

  У суботу, 28 березня близько першої години дня надійшло повідомлення до поліції про стрілянину поблизу супермаркету «Наш край» по вулиці Богдана Хмельницького. Більше ніякої інформації громадянин, який побажав залишитися невідомим, не надав. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група та всі екіпажі патрульної поліції.

  Виявилося що близько 12:45 виник конфлікт між двома місцевими жителями 1958 та 1988 років народження відповідно, в результаті якого старший чоловік дістав пристрій для відстрілу гумових куль та кілька разів вистрілив у автомобіль опонента марки ВАЗ-1118, внаслідок чого було розбите заднє скло автомобіля та пошкоджено кришку багажника.

  На щастя, ніхто не постраждав. Відомості про подію внесено до ЄРДР за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин скоєного правопорушення. Інформацію про подію було надано речником Бердичівського відділу поліції.

Денис Заремський, berdichev.biz

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 01/04/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework