Розкуповують крупи, цукор і хліб. У сільських магазинах через карантин з’явився дефіцит продуктів. ВІДЕО

  У двох продмагах села Глибочок Житомирського району існує ажіотаж у придбанні продуктів. Зріс попит на крупи, цукор, а віднедавна і на хліб.

  Про це Суспільному розповіла продавчиня магазину Наталія Юхимович.

  Вона сказала, що, відколи оголосили карантин через коронавірус, в селі запровадили так звані хлібні дні. Хлібопродукти у село привозять тричі на тиждень.

  Жителька села Глибочок Валентина: "Кинули людей напризволяще, холодних і голодних" Хто це таке бачив? Повиганяйте їх! Голий магазин!".

  Продавчиня Наталія Юхимович: "Був ажіотаж, так. Але зараз все налагоджується, підвозять. Сьогодні мають бути товари. Ще крупи повністю не розібрали. Крупи брали, цукор брали, хліб набирали по 8 буханців. Думали, що не будуть возити, як автобус перестав ходити. Хліба сьогодні на наш магазин привезли понад 80 буханців". 

  Жителька села Антоніна: "Хліб нам привозять через день, а черга є, бо не пускають в середину більше як по дві людини. Беруть по дві-три буханки, зважаючи яка сім’я. Чорний хліб по 16 гривень, а білий по 13. Хліб у нас не подорожчав.

  До села Глибочок Житомирського району хліб привозять з обласного центру.

  Машина з хлібом долає дистанцію понад 45 км в один бік.

  Водій Олександр Кравчук: "Їду сюди з Високої Печі близько 30-ти хвилин. А до Високої Печі швидше, бо там дорога краща. Зношується ходова, самі бачити".

  Сільський голова Олена Неподобна: "2 магазини у нас сьогодні працюють. Я скажу, що у період коронавірусу люди просто змітають все із полиць магазинів. Буквально у п’ятницю було повно товару, а вчора я прийшла і товару в магазині майже не було. Багато треба було довезти, але сьогодні машини прибудуть, і товар буде".

Подробиці у сюжеті Суспільного.

Новини Житомира

  

Последнее изменение Среда, 01/04/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework