Скільки заробили житомирські чиновники під час карантину

  Нещодавно міський голова Сергій Сухомлин місцевим ЗМІ зробив заяву, що працівники виконкому Житомирської міської ради за березень отримають 2/3 від заробітної плати.

   Громадська організація "Антикорупційний рух Житомирщини" вирішила поцікавитися чи так це насправді.

  Згідно з розпорядженням міського голови Сергія Сухомлина від 26.03.2020 року за №296 працівників виконавчого комітету Житомирської міської ради було “премійовано за фактично відпрацьований час в межах коштів, передбачених на преміювання та економії фонду оплати праці”, - йдеться у документі.kd02042009 1

  Разом з тим додаткові премії були нараховані тим, хто увійшов до складу мобільних груп, створених для контролю за виконанням суб'єктів господарювання організаційних, профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню COVID-19 серед населення.

  Членам таких мобільних груп премія була нарахована в розмірі 50% до місячної зарплати. Якщо говорити про керівний склад виконкому, то таку премію за березень отримав начальник управління з розвитку села Вереси, два заступники начальника муніципальної інспекції, начальник управління транспорту і зв'язку та його заступник, заступник начальника управління житлового господарства, заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій. 20% премії отримала в.о. начальника управління охорони здоров'я Ірина Шкап.

  Усі решта отримали премію у розмірі 10%.

  Таким чином секретар міської ради Наталія Чиж за березень 2020 року отримала 40 тисяч 728 гривень, з яких премія склала 1906 гривень, заступник міського голови Світлана Ольшанська — 27 тисяч 848 гривень, премія склала 2531 гривню. Заступник міського голови Марія Місюрова за березень отримала 26 тисяч 536 гривень, з яких премія 2412.

  Найбільше серед заступників міського голови отримав Сергій Кондратюк — 29 тисяч 59 гривень, премія — 2641 гривня.

  Заступник міського голови Олександр Шевчук отримав 22 тисячі 974 гривні, з яких премія — 2088 гривень.

  Найвищу зарплату серед керівництва ради та виконкому отримав керуючий справами Ольга Пашко — 33 тисячі 383 гривні, премія з яких склала — 2741 гривню.

  У решти начальників та директорів департаментів, управлінь та відділів зарплата варіюється від 14 тисяч 895 гривень до 33 тисяч (з урахуванням відпускних за квітень).

  Згідно з документом у оплачувану відпустку у квітні піде секретар міської ради Наталія Чиж, радник міського голови Вікторія Сичова, начальник управління звернень та діловодства Віталій Скороход, начальник планово-фінансового відділу Ніла Борецька,начальник відділу по управлінню та приватизації комунального майна Олена Кравчук, начальник архівного відділу Лідія Єфімова, начальник служби у справах дітей Олена Бібла, начальник відділу кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Наталія Хабарова, начальник відділу забезпечення депутатської діяльності Галина Семенко, директор департаменту економічного розвитку Микола Костриця, директор департаменту реєстрації Катерина Тихончук, директор департаменту бюджету та фінансів Діна Прохорчук.

  Була у березні і матеріальна допомога чиновникам. Зокрема, начальник відділу по обліку площі та розподілу жилої площі Надія Сидун до зарплати отримала ще 25 тисяч 368 тисяч. Таким чином у березні їй було нараховано 45 тисяч 461 гривню.

Джерело: insider.zt.ua

Новини Житомира

   

Последнее изменение Четверг, 02/04/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework