В Житомирській області є шість випадків зараження коронавірусом, троє хворих знаходяться на самоізоляції

  Жінка з Бердичева, у якої вчора підтвердили COVID-19, лікується вдома, обласний лабораторний центр перевіряє ще вісім підозр на коронавірус, один з цих аналізів повторний.

   Про це на брифінгу 2 квітня повідомив голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко, - повідомляє zhitomir.info.

  «На жаль, вимушений повідомили про ще один випадок поширення коронавірусу COVID-19 на Житомирщині. Це жінка в Бердичеві, дружина чоловіка (з підтвердженим COVID-19 – ред.), який знаходиться на лікуванні в Бердичівській лікарні. Вона знаходиться на домашньому лікуванні згідно з останнім протоколом Міністерства охорони здоров’я: її стан стабільний, тому лікується вдома. Окрім того зараз лабораторією перевіряється вісім підозр на коронавірус, з них сім нових і один повторний. Це (пацієнти) з Новограда-Волинського, Житомира, Любара, Чуднова і Баранівки», - розповів голова ОДА.

  Начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Микола Суслик поінформував, що троє хворих з підтвердженим COVID-19 знаходяться на самоізоляції вдома.

  «Дружина пацієнта, який на лікуванні у Бердичеві, в самоізоляції і під спостереженням сімейного лікаря, тому що стан її задовільний, є незначні симптоми, але є позитивний результат. Щодо пацієнта з Радомишля, то він був в самоізоляції і не було абсолютно клінічних проявів, але сьогодні його відвідують лікарі, бо з’явилися скарги й він буде консультований на дому. Пацієнт, який лікувався в житомирській лікарні №1 зараз знаходиться на самоізоляції, ще 14 днів, вдома», - сказав Микола Суслик.

Джерело: zhitomir.info

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework