Міжнародна компанія передала для лікарень Житомирщини дезінфікуючі засоби

  На Житомирщині соціально відповідальні представники бізнесу надають посильну допомогу у боротьбі з коронавірусною інфекцією.

   Так, 200 літрів дезінфікуючого засобу Domestos та близько 200 одиниць мила Dove для потреб лікарень Житомирської області передала 30 березня міжнародна компанія «Unilever Україна».

  «Дякую представникам бізнесу на Житомирщині, що долучаються до вирішення питань захисту від коронавірусу. Днями ми отримали потрібну кількість дезінфекуючих засобів та засобів гігієни для лікарень від компанії «Юнілівер Україна». Закликаю всіх жителів області дотримуватися обов’язкових гігієнічних правил та санітарних норм, що допоможе зупинити розповсюдження вірусу та вберегти наших громадян від інфікування», – наголошує голова ОДА Віталій Бунечко.

  У міжнародній компанії відзначають, що планують поступово покрити всі області України, адже попит на дезінфікуючі засоби у медзакладах досить високий.

  «Вдячні Житомирській ОДА за можливість зробити свій внесок у боротьбу з коронавірусом та забезпечити необхідною кількістю дезінфікуючого засобу інфекційні лікарні в області. Основна діюча речовина – гіпохлорит натрію, рекомендований ВООЗ для знезараження медичних, побутових та інших приміщень з метою профілактики розповсюдження коронавірусу», – повідомив генеральний директор ТОВ «Юнілівер Україна» Василь Бовділов.

Пресслужба ОДА

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework