На Житомирщині бердичівлянин помер від коронавірусної інфекції

   Сьогодні, 4 квітня, помер житель Бердичева від COVID-19. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці голова ОДА Віталій Бунечко:

  «Лікарі боролися до останнього, але хвороба виявилась сильнішою. Сьогодні вранці перестало битися серце бердичівлянина 1972 року народження, якого госпіталізували до Бердичівської міської лікарні 23 березня. Висловлюю співчуття рідним та близьким з приводу важкої втрати!».

   Бердичівлянин 1972 року народження був госпіталізований до лікарні 23 березня 2020 року. За словами начальника управління охорони здоров’я ОДА Миколи Суслика, 2 квітня хворого ввели в стан медикаментозного сну, щоб покращити роботу легень, які не справлялись з коронавірусом. Перебував на штучній вентиляції легень.

   Керівництво області висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

   Закликаємо жителів області дотримуватися методів профілактики зараження коронавірусною інфекцією: часто та ретельно мийте руки, не відвідуйте місця масового скупчення людей, при перших проявах недуги – негайно звертайтеся до лікарів.

   Нагадаємо, що станом на 9:00 4 квітня 2020 року в Житомирській області зареєстровано 9 лабораторно підтверджених випадків COVID-19.

Джерело: oda.zht.gov.ua

Новини Житомира

   

Последнее изменение Суббота, 04/04/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework