Корпорація "АТБ" передала на Житомирщину 24 тисячі безоплатних продуктових наборів для незахищених українців

  Мережа супермаркетів “АТБ” запустила проект з забезпечення соціально-незахищених людей продуктами харчування. У Житомирську область передали більше 24 тисяч безоплатних наборів.

   Про це повідомив керівник департаменту праці та соцзахисту Житомирської ОДА Юрій Прокопець.

  “Відсьогодні ми вже почали роздачу продуктів харчування, наданих корпорацією “АТБ”, для особливо вразливих у період епідемії та карантину людей. Так, безкоштовні пакунки доставляють одиноким людям похилого віку 80 років та більше, малозабезпеченим сім’ям, людей з інвалідністю та інших соціально-незахищеним категоріям по всій Житомирській області. Планується роздача майже 24 тисяч пакунків”, — повідомив він кореспонденту “Рубрики“.

Доставка продуктових наборів "АТБ" в Житомирську область

  За його словами, отримувачі допомоги є підопічними соціальних служб — територіальних центрів соціального обслуговування населення у громадах. Саме терцентри забезпечують логістику пакунків допомоги безпосередньо до людей.

  “Шість опорних міст, які отримують допомогу — це Житомир, Бердичів, Коростень, Малин, Новоград-Волинськ. Ми склали графік, згідно якому територіальні центри приїзждають і забирають пакети. Робота дуже злагоджена, я дякую корпорації “АТБ” за допомогу для людей у цей складний час”, — також повідомили у Житомирській ОДА.

  Роздача адресної допомоги триватиме з 3 по 23 квітня 2020 року.

  Нагадаємо, сьогодні стартував всеукраїнський спільний проект корпорації “АТБ” з Мінсоцполітики із забезпечення соціально незахищених людей продуктами харчування. Майже 573 тисячі продуктових наборів будуть передані представниками соціальних установ малозабезпеченим сім’ям, одиноким людям похилого віку та іншим соціально незахищеним верствам населення.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework