Хвора на коронавірус бердичівлянка не контактувала з першим інфікованим

  У суботу, коли Бердичів сколихнула жахлива новина про смерть першого хворого на коронавірус бердичівлянина, дружина якого теж має це захворювання, але у легкій формі і тому знаходиться вдома на самоізоляції, ввечері з’явилася інформація про новий підтверджений лабораторний випадок.

   Подробиць цього випадку, на жаль, у вихідні дні, не було. Лише на своїй сторінці у Фейсбук голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко вказав що це жінка 1966 року народження, яка контактувала із хворими на коронавірус бердичівлянами, - повідомляє rio-berdychiv.info.

  Одразу ж серед громадськості з’явилася версія, що це хтось із медичних працівників, з якими перший хворий контактував, адже їх відправили додому на самоізоляцію. Проте вже сьогодні ця версія була розвінчана головним лікарем ЦМЛ Ларисою Бабіковою. Ніякого відношення до цієї родини хвора жінка не має. Як виявилося, до лікарні зі скаргами 2 квітня звернувся чоловік, якого було госпіталізовано до ізольованого окремого боксу. Такі міри вжили лікарі, адже підозрювали у чоловіка коронавірусну інфекцію по причині того, що він контактував із приїжджими з-за кордону та з іншого міста родичами.

  Відомо, що в родині син приїхав з Польщі, а донька приїздила з Івано-Франківська. Крім того, бердичівлянин є в зоні ризику через наявність супутніх захворювань. Члени сім’ї перебували під наглядом сімейного лікаря.

  У чоловіка, а також сина, лабораторні дослідження не підтвердили захворювання на коронавірус. Зате у дружини результат виявися позитивним.

  Наразі також відомо, що перевіряють матеріал медичної працівниці, у якої є підозра на коронавірусну інфекцію. Знову ж таки, жінка не контактувала із першим хворим і є працівником зовсім іншого відділення лікарні. Її чоловік нещодавно повернувся з-за кордону, перебуває на самоізоляції і нині не має ніяких симптомів захворювання.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 06/04/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework