Спалах коронавірусу в райцентрі Житомирської області: компанія відсвяткувала повернення друга з-за кордону

  У райцентрі Малин спалах зараження на коронавірус відбувся через те, що компанія відсвяткувала повернення свого товариша з-за кордону.

   Про це 8 квітня на брифінгу сказав голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко, - повідомляє zhitomir.info.

  «Від учорашнього дня у нас 27 хворих, окрім того сьогодні перевіряється лабораторним центром 22 підозри на коронавірус. Ми зараз маємо ситуацію, що це вже не люди, які привезли цю біду до нас в Україну з-за кордону, а це контактні особи, які контактували з хворими, які контактували з тими, хто приїхав з-за кордону. Мене більше всього вразив факт, коли в Малині зібралася компанія відсвяткувати приїзд свого товариша з-за кордону і зараз ми маємо спалах – 8 випадків у Малині», - повідомив голова ОДА.

  Начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик розповів про подібну ситуацію в Бердичівському районі.

  «В одній сім’ї син свідомо контактував з людиною, яка приїхала з-за кордону, і на сьогоднішній день захворіла його мати, вона у важкому стані», - розповів начальник УОЗ.

  На брифінгу голова облдержадміністрації розповів про плани ізоляції двох райцентрів – Малина та Бердичева.

  «Сьогодні у Малині, де у нас найбільше виявлено фактів, працює комісія ТЕС та НС, там працює перший заступник голови Володимир Федоренко, там знаходиться начальник головного управління Нацполіції, вони зараз вивчають ситуацію по дотриманню норм карантину і будемо на комісії приймати рішення щодо можливого взяття міст Малин та Бердичів у санітарне кільце з абсолютним обмеженням в’їздів-виїздів до цих міст. Рішення ще остаточно не прийняте», - наголосив Віталій Бунечко.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework