В Житомирі сьогодні о 8 годині було завершено опалювальний сезон, зупинені котельні

  Наразі, працюють лише циркуляційні насоси, щоб віддати тепло будинкам.

  "Підбиваємо підсумки опалювального сезону. Він був унікальним з багатьох боків. Зима цього року не стандартно тепла з великими перепадами між денною та нічною температурою. Через такі погодні умови робота котелень потребувала балансування та регулювання практично в ручному режимі, - розповідають у КП "Житомиртеплокомуненерго".

  Аномально тепла зима дала можливість зекономити житомирянам. Починаючи з грудневого, тарифи щомісяця коригувались згідно з 1080 та 630 Постановами Кабмін. Останнє коригування в березні склало фактично – 50%.

  Частина опалювального сезону припала на карантин. Були зупинені бюджетні установи – школи, дошкільні навчальні заклади, а це - економія бюджетних коштів, які зараз потрібні для боротьби з коронавірусом.

  Наше підприємство, через карантин перейшло у дистанційний режим роботи, що також внесло свої корективи для підприємства, але не вплинуло на якість надання послуг.

  Що стосується аварій, то опалювальний сезон пройшов загалом спокійно без тривалих зупинок подачі теплоносія. Пориви були не значні, а ремонтні роботи проводились швидко.

  Вже з завтрашнього дня підприємство розпочинає роботи з підготовки до наступного опалювального сезону".

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework