Побив пенсіонерку та забрав гроші: На Житомирщині поліцейські затримали нападника

  Жителя Суховолі підозрюють у розбійному нападі на місцеву жительку. Поліцейські затримали чоловіка. Нині йому оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Триває досудове розслідування.

   Про це повідомляє novograd.city  з посиланням на відділ комунікації поліції Житомирської області.

  Увечері 11 квітня до поліції звернулась 70-річна жителька району із повідомленням про напад на неї. На місце події прибули слідчо-оперативні групи ГУ Національної поліції області та Новоград-Волинського відділу.

  Правоохоронці з’ясували, що по обіді на подвір’я пенсіонерки зайшов її односелець та почав погрожувати і вимагати гроші. Чоловік повалив жінку на землю, затулив рота та почав бити. Урешті примусив пенсіонерку піти з ним до її будинку та віддати 500 гривень. Потому нападник пішов геть.

  Поліцейські опитали ймовірних свідків та очевидців події, вилучили низку речових доказів. У результаті встановили причетність до нападу 28-річного місцевого жителя. Чоловіка розшукали та затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

  – Слідчі оголосили затриманому підозру у вчиненні розбою і нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, – повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Микола Заровний. – Чоловік вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, у тому числі і розбій, та нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

  Триває досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 187 (Розбій) КК України. Законодавством таке діяння карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework