На Великдень біля храмів Житомирщини працюватимуть 600 поліцейських

  Близько 600 поліцейських працюватимуть уночі з 18-го на 19-те квітня та упродовж неділі поблизу соборів та церков області. Вони стежитимуть за дотриманням карантинних обмежень. До них також долучаться нацгвардійці та громадські патрулі.

   Про це Суспільному розповів заступник керівника головного управління нацполіції в області Артем Лисогор.

   За його словами, на період Великодніх свят поліцейські також патрулюватимуть парки, сквери та інші громадські місця.

  Він також розповів, що посилене патрулювання поліції буде в Коростені, Бердичеві, Житомирі та Малині – містах, де є виявлені найбільші спалахи коронавірусу.

  На в’їздах-виїздах із Малина, Коростеня та Бердичева на свята планують встановити блок-пости.

  Артем Лисогор: "Поліція працюватиме у місцях найбільшого скупчення людей. Співпрацювамуть із поліцейськими нацгвардійці. Ми передбачили резерви на випадок ускладнення ситуації і не тільки біля церков. Але й у інших місцях. Наші люди звикли на свята ходити в парки, сквери. Тому хочеться звернутися до громадян: є ситуація по коронавірусу, тому слід дотримуватися карантинних вимог. На даний час ми плануємо організувати 600 працівників особового складу поліції. В області ми маємо 500 церков та релігійних громад. Є села віддалені, але ситуацію ми відстежуватимо у моніториногому режимі. У Малині у нас встановлено два блокпости. Плануємо на свята встановити певні обмеження на в’їздах до Коростеня та Бердичева".

  Під час щоденного онлайн-брифінгу 17-го квітня голова облдержадміністрації Віталій Бунечко закликав жителів області без нагальної потреби не виходити із дому.

  А рішенням Житомирського міськвиконкому від 16-го квітня на період Великодніх свят заборонили вхід на територію церков усім жителям міста, окрім священнослужителів.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework