На Житомирщині на кордоні затримали вантажівки з лісом-кругляком без маркування

  Пресслужба Житомирського прикордонного загону Держприкордонслужби України повідомила, що подія трапилася 16 квітня поблизу Виступовичів. Деревину загальним об’ємом в 40 м3 автомобілями "ЗІЛ" та "УРАЛ" перевозили прикордонною смугою двоє громадян України.

   Під час перевірки документів та з’ясування обставин порубки і переміщення лісу прикордонники встановили, що технічні паспорти транспортних засобів не відповідають встановленому зразку, а номери вузлів та агрегатів вантажівок відсутні. Жодна з колод, що перевозилися, не мала відповідного маркування. Товаросупровідних документів на ліс-кругляк в одного водія не було, інший – надав для перевірки папери, які не відповідали заявленому вантажу.

  На місце події прикордонники викликали слідчо-оперативну групу Національної поліції в Житомирській області, а згодом направили до Нацполіції повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 246 Кримінального кодексу України "Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу", ст. 358 "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів" та ст. 290 "Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу".

  Вантажівки та лісоматеріали вилучили. Наразі тривають заходи з перевірки обставин події.

Джерело: suspilne.media

Фото: пресслужба Житомирського прикордонного загону Держприкордонслужби України

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework