Під час навчань на полігоні контрактник з Житомирщини до смерті побив колегу по службі

  Військовослужбовця-контрактника з Житомирщини взяли під варту на два місяці без права внесення застави через підозру у вбивстві. Про це повідомили в Військовій прокуратурі Західного регіону.

   За інформацією речниці Військової прокуратури Юлії Галущак, про підозру 21-річному військовослужбовцю з Житомирщини повідомили 13 квітня, а вже 14 квітня рішенням Галицького районного суду Львова йому призначили міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою впродовж 60 днів без права внесення застави.

  Мова йде про інцидент, який стався на території Яворівського полігону під час військових навчань.

  Бійка між військовими сталася 11 квітня. Військовослужбовець з Житомирщини побив контрактника з Харківщини в ході конфлікту, який виник між ними під час відпочинку на березі водойми.

  Постраждалого госпіталізували до військового шпиталю з попереднім діагнозом «важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку». Попри зусилля лікарів, чоловік помер.

  На місці події працювали слідчо-оперативна група, співробітники відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, слідчого управління поліції Львівщини та оперативники кримінальної поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого - 41-річного мешканця Харківської області.

  Слідчі за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону Західного регіону України відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до десяти років позбавлення волі.

  За інформацією правоохоронців, компанія чоловіків відпочивала на березі водойми неподалік одного з сіл району. Близько 18.00 між загиблим та його знайомим, 21-річним жителем Житомирської області, виник конфлікт, під час якого молодший побив старшого, спричинивши йому тілесні ушкодження, від яких той помер у лікарні.

Джерело: 1.zt.ua

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework