На Житомирщині збираються посилити заходи на поминальні дні, бо підозрюють, що спалах стався через святкування Вербної неділі

  У Житомирській ОДА розмірковують над посиленням карантинних заходів на поминальні дні, оскільки підозрюють, що спалах коронавірусу, зафіксований 20 квітня – 44 нових випадків, стався через святкування Вербної неділі.

  Про це 22 квітня на брифінгу повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, - зазначає zhitomir.info.

  «Вчора ми мали 17 нових фактів виявлення коронавірусу. Основним місцем, де фіксуються нові випадки коронавірусу, є Житомир. Тому в чергове закликаю усіх дотримуватися карантинних норм, без потреби не виходити з дому. Ми зараз розглядаємо варіанти посилення карантинних заходів на поминальні дні. Ми пам’ятаємо, що вчора було зафіксовано 44 нові випадки, тож зараз розбираємось з таким значним спалахом, однією з причин якого, можливо, є святкування Вербної неділі», - розповів Віталій Бунечко.

  За його словами, наразі перевіряються усі нові факти виявлення коронавірусної інфекції, чи не пов’язані вони з масовими заходами на свята, що відбулися.

  «Якщо матимемо підтвердження, що наші вчорашні 44 випадки пов’язані зі святкуванням Вербної неділі, ми будемо посилювати карантинні заходи на поминальні дні», - додав голова Житомирської ОДА.

  Зазначимо, що більшість нових випадків виявлення коронавірусу зафіксована в Житомирі. За словами начальника управління охорони здоров’я Миколи Суслика, частину хворих на коронавірус житомирян вже почали переводити на лікування з центральної міської лікарні в районну лікарню Житомирської райради.

  «В усіх закладах області достатньо місць для лікування хворих. Найбільше таких хворих у центральній міській лікарні Житомира – 29, частину хворих переведено в районну лікарню Житомирської райради. Але в закладах, де заповнюються інфекційні відділення, відкриваються відділення інші за профілем, для того, щоб надавати медичну допомогу хворим на коронавірус», - розповів Микола Суслик.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Среда, 22/04/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework