Житомирський художник може повернутися в Україну із Індії. Але поки роздумує

  Житомирський художник Юрій Камишний, який через пандемію коронавірусу більше місяця не міг виїхати з Індії, тепер має можливість найближчим часом повернутися в Україну.

  Про це він скайп-зв’язком розповів Суспільному. За його словами, в країні , в якій він перебував із січня, послабили карантинні заходи.

  Юрій Камишний: "У нашому місті не знайшли цей клятий вірус, тому держава вірно робить, що дозволяє нам і місцевим людям ходити до крамниць і купувати товари".

  Він розповів, що українське посольство в Індії має можливість доправити громадян України додому, але він ще остаточно не вирішив ,чи повертатися йому на батьківщину найближчим часом чи ні.

  Юрій Камишний: "Н знаю, за яку суму і чи буде мій рейс до України. Ті українці, які проживають тут зі мною у Гокарні, кажуть, що для них 500 доларів за квиток дуже непідйомна ціна. Треба врахувати, що у всіх у нас куплені і оплачені квитки по ціні, яка була доступна нам".

  Юрій Камишний розповів, що , коли повернеться в Україну, то буде змушений заплатити гроші за двотижневий карантин в одному із готелів Києва

  Юрій Камишний: "Як сумнозвісний рейс з Арабських Еміратів. Людям насильно сказав представник київської влади, що, якщо вони не заплатять по 8 тисяч гривень за проживання, і, якщо я не помиляюсь, і за харчування, то безоплатно вони сидітимуть в тюрмі".

  До цієї п’ятниці Юрій Камишний має повідомити посольство про своє рішення. Тим часом, за словами художника, він продовжує писати пейзажі в Індії.

  Юрій Камишний: "Навіть тварини знають, що ми переможемо. Любов всюди".

  Житомирський художник Юрій Камишний до Індії вирушає не вперше. За його словами, у цій країні він час шукає натхнення для творчості. Місяць тому через поширення посилення карантинних заходів у зв'зку із поширенням коронавірусу він намгався повернутися в Україну, але не було можливості.

Леонід Харшан

Тетяна Харшан

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 23/04/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework