У жінки з Баранівки, яка 22 квітня народила дитину, є підозра на коронавірус. Її чоловік нещодавно повернувся із заробітків з-за кордону

  21 квітня до Новоград-Волинського міськрай ТМО з підозрою на коронавірус госпіталізовано вагітну жінку з Баранівського району, чоловік якої повернувся з-за кордону. У неї взято біоматеріал для проведення лабораторного дослідження.

  Про це повідомляє "Новоград і Час".

  22 квітня жінка народила дитину - сьогодні очікуються результати ПЛР-тесту. Варто зазначити, що досі в Баранівці не підтверджено жодної підозри на коронавірус. Баранівський район - один з чотирьох на Житомирщині (Баранівський, Ємільчинський, Романівський та Народицький), де не виявлено жодного хворого з коронавірусом. Серед всіх інших районів області найбільше хворих виявлено у містах Житомирі, Коростені, Малині, Бердичеві.

  У Новограді-Волинському зареєстровано 5 хворих з коронавірусом у місті і двоє - в районі, у селах Гульськ та Чижівка. Серед них - 67-річна жінка, яка нині перебуває у дуже тяжкому стані в реанімаційному відділенні міськрайТМО.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 23/04/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework