COVID-19 у Бердичівську лікарню принесли через побутові контакти

  Причиною спалаху коронавірусної інфекції серед медичного персоналу Бердичівської міської лікарні, найімовірніше, став побутовий контакт однієї із працівниці із хворою на коронавірус особою.

  Про це під час брифінгу 24-квітня у Житомирі розповів керівник управління охорони здоров’я Микола Суслик, - передає suspilne.media.

  За його словами, це - висновок обласної комісії охорони здоров’я, яка 23-го квітня працювала у цьому медичному закладі.

  "Причиною зараження на COVID-19 медичного персоналу у цій лікарні стали безпечність і необережність, адже інфікування відбулося у медичної працівниці, яка контактувала із приїжджим з-за кордону, а потім, працюючи разом зі своїми колегами, на жаль, не знала, що вона є хворою і поширювала інфекцію у колективі", - сказав Микола Суслик.

  Він також розповів, що коронавірус у цій лікарні поширився із очного відділення, де на лікуванні перебували пацієнти, хворі на пневмонію. І в той момент, коли відбулося зараження, ще не перевіряли у тестовому режимі на COVID-19 таких пацієнтів.

  За словами Миколи Суслика, стан усіх медичних працівників лікарні, у яких лабораторно підтвердили коронавірус, задовільний.

  Загалом на сьогодні на коронавірус в області захворіли 57 медичних працівників. З них двоє – за останню добу. Троє лікуються стаціонарно. Решта – амбулаторно і перебувають на ізоляції.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 24/04/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework