COVID-19 на Житомирщині: восьмий летальний випадок в області

  Сьогодні, 27 квітня, на Житомирщині зафіксований восьмий летальний випадок від коронавірусної інфекції. Від цього захворювання помер житель Житомирського району.

   Про це повідомив голова ОДА Віталій Бунечко під час щоденного брифінгу щодо ситуації з коронавірусної інфекцією на території області.

  «На жаль, сьогодні вночі помер 62-річний чоловік помер від ускладнень, спричинених коронавірусною інфекцією. У пацієнта були супутні захворювання легень», – зазначив голова ОДА.

  На жаль, внаслідок ускладнень, спричинених COVID-19, 27 квітня помер 62-річний житель області, який лікувався у Житомирській центральній районній лікарні. Пацієнт мав супутні патології і був на стаціонарному лікуванні. Лікарі намагалися зробити все, аби врятувати життя, але хвороба виявилась сильнішою.

  Керівництво області висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

  Нагадаємо, що перший летальний випадок від COVID-19 зареєстрований на Житомирщині в Радомишлі ще 13 березня, ще три летальні випадки пізніше сталися у Бердичеві, і 19 та 20 квітня померли двоє жителів Черняхівського району, 23 квітня стався летальний випадок у Малині. Таким чином в області зафіксовано вже 8 летальних випадків від цього захворювання.

  Закликаємо жителів області дотримуватися методів профілактики зараження коронавірусною інфекцією: часто та ретельно мийте руки, не відвідуйте місця масового скупчення людей, при перших проявах недуги – негайно звертайтеся телефоном до лікарів.

  Станом на 27 квітня 2020 року в Житомирській області зареєстровано 351 лабораторно підтверджений  випадок COVID-19. Варто зазначити, що в області від коронавірусу вже одужали 10 осіб.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Понедельник, 27/04/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework