Сім'ї пільгових категорій отримають продукти харчування та продовольчу сировину, які не використали заклади дошкільної освіти

  Малозабезпеченим, багатодітним та іншим сім’ям пільгових категорій, діти яких відвідують заклади дошкільної освіти міста, передають продукти харчування та продовольчу сировину,  які  не використані закладами дошкільної освіти у зв’язку із  запровадженням обмежувальних заходів щодо непоширення коронавірусної інфекції на території Житомирської міської ОТГ.

  «Цьогоріч через обставини  потреба в продуктах харчування  для закладів дошкільної освіти є меншою, ніж зазвичай. Тому  вже придбані продукти ми  передаємо сім’ям пільгових категорій,  які відповідно до рішень міської ради та виконавчого комітету отримують безкоштовне харчування», - зазначив міський голова Сергій Сухомлин.

  15 квітня члени виконавчого комітету внесли зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 13.03.2020 року №296 «Про  передачу продуктів харчування та продовольчої сировини».

  341 родина пільгових категорій виявила бажання отримати запропоновану закладами дошкільної освіти допомогу у вигляді продуктів харчування та продовольчої сировини, і більшість сімей наразі отримали наявні для передачі продукти харчування, серед яких - картопля, цибуля, морква, соління, печиво, джем, крупи тощо. У зв’язку з продовженням терміну карантину, процес передачі продуктів триває.

  Наразі багато родин із дітьми потребують підтримки. Тому департамент освіти міської ради звертається до кожного небайдужого з проханням надати допомогу сім’ям, в яких виховуються діти дошкільного та шкільного віку, які потребують матеріальної підтримки.  За детальною інформацією звертатися до департаменту освіти Житомирської міської ради ( тел.: 47-48-39).

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Понедельник, 27/04/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework