У Житомирському військовому інституті облаштували польовий ізолятор

  Польовий ізолятор для можливих хворих на COVID-19 розгорнули на території Житомирського військового інституту імені Сергія Корольова.

   За словами керівника навчального закладу Олександра Левченка, це декілька наметів, в яких у разі потреби, можна буде додатково ізолювати невеликі курсантські групи – по 5-6 осіб у кожний, - повідомляє suspilne.media.

У Житомирському військовому інституті облаштували польовий ізолятор

У Житомирському військовому інституті облаштували польовий ізолятор

  В ізоляторі є електропостачання, а відтак там можна тимчасово і проживати, і навчатися.

  Олександр Левченко: "Там передбачена зона для навчання, бо в інституті продовжується дистанційне навчання, самопідготовка. Тут створені умови для більш-менш комфортного перебування на обсервації протягом 14-ти днів".

  Керівник Житомирського військового інституту Олександр Серебряков розповів, що умови перебування в такому таборі цілком прийнятні для перебування хворих на COVID-19. За його словами такий досвід організації польових ізоляторів можуть запозичити інші військові частини.

  Сьогодні на території табору навчають курсантів, як протистояти інфекції та облаштовувати польові ізолятори.

  Начальник квартирно-експлуатаційної служби інституту Олександр Черняк розповів, що показує курсантам, як на практиці вміти розгортати такі польові ізолятори, організовувати карантинно-санітарні заходи та дотримуватися власної гігієни.

  Курсант військового інститут Олексій Вознюк висловив припущення, що навряд чи поширення коронавірусу закінчиться швидко, тому залюбки освоює навики облаштування такі обсервації

  Нагадаємо: у військовому інституті 14-го квітня виявили COVID-19 у курсанта. Він лікувався у військовому госпіталі. 20-тьох курсантів, які контактували із ним, ізолювали.

автор Дмитро Поліщук

Новини Житомира

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework