Пандемія по-житомирськи: мерія витратить 200 тисяч на ролики про коронавірус

  Поки мерія нібито економить на всьому, відеосюжети та брифінги мера про коронавірус коштуватимуть міському бюджету 200 тисяч гривень.

  Як повідомляє 1.zt.ua,  знімати їх почнуть у другій половині травня, коли країна почне виходити з карантину і вони будуть як мінімум не актуальними.

  Саме такі послуги замовляє виконком через тендер на Прозоро.

  Зокрема, з 18 травня переможець закупівлі повинен буде надати послуги з виготовлення:

  – 20 інформаційних відеосюжетів за участю міського голови та/або його заступників з питань запобігання виникнення та поширенню коронавірусної інфекції;

  – 20 відеозвітів, зйомок брифінгів міського голови та/або його заступників з питань запобігання виникнення та поширенню коронавірусної інфекції, інформування населення про обмежувальні заходи, що діють на території Житомирської міської ОТГ.

  Зняті ролики мають транслюватися по телебаченню на території Житомирської області.

  Цікавим є і те, що кошти на ці відеоролики про коронавірус ще не виділені – за зміни у програму будуть голосувати депутати на найближчій сесії. Проте тендер був оприлюднений вже 17 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім'ї пільгових категорій отримають продукти харчування та продовольчу сировину, які не використали заклади дошкільної освіти

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework