На Житомирщині на території м'ясокомбінату знайшли близько 100 тонн сміття: деталі від поліції, влади та депутата

   27 квітня новоградські правоохоронці знайшли близько 100 тонн сміття, ймовірно, зі Львова.

    Про це повідомляє novograd.city.

  – Жителі мікрорайону звернулись до нас з тим, що вулицями розповсюджується неприємний запах. На території колишнього м'ясокомбінату лежить сміття, – розповідає пресофіцер поліції Інна Вовченко. – На місце виїхала наша слідчо-оперативна група та керівництво відділу. Під час огляду побачили, що на території заводу лежить близько 100 тонн сміття. Також під час санкціонованого обшуку вилучили усю слідову інформацію, у тому числі різноманітні чеки, квитанції та документи, видані у Львові та області. За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

  Прокоментував ситуацію начальник відділу благоустрою управління ЖКГ Ігор Патюк:
 

  – Дізнались про те, що сталося, від жителів. З правоохоронцями ми приїхали водночас. Склали акти, описали подію. Вже направили листи до всіх відповідних структур.

  Депутат округу Олександр Махновецький розповів:

  – Місцеві неодноразово протягом місяця бачили, як великі вантажівки заїжджали на територію комбінату рано-вранці і вночі. Згодом вони дізналися, що це привозять сміття. Коли сьогодні сюди приїхала чергова фура, викликали поліцію і мене як депутата. Також місцевий житель помітив, що ці машини їздили в районі нашого полігону твердих побутових відходів.

 Нагадаємо, через пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі біля Львова це місто стало потопати у смітті. Тому запланували спорудити сміттєпереробний завод. Львівське сміття почали виявляти по всій країні, і у нашому районі також. З 2010-го сміття викидали у Суховолі, Чижівці, Барвинівці, лісі, міському полігоні ТПВ тощо.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 28/04/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework