У Довжику чоловік самовільно зрізав близько десяти дубів

  Оліївська сільська рада дякує всім, хто  дотримувався карантину у святкові дні. Однак, на жаль, спокійні вихідні порушив неприємний випадок у Довжику. 

   МІсцевий житель самовільно зрізав близько десяти дубів на шматку землі між його ділянкою і дорогою. Це землі Оліївської сільської ради, і жодних дозволів на таку «роботу» чоловік не мав. 

  Він неодноразово намагався зрізати ці дуби. Однак жителі щоразу повідомляли дану інформацію своєму депутату Геннадію Галіцькому, і дана протизаконна ініціатива попереджувалася.

  Попри вихідний, другий день свята праці, чоловік вирішив попрацювати - таки зрізав близько десяти дубів. 

  Отримавши повідомлення від жителів  Довжика, представники Оліївської  сільської ради викликали працівників поліції. Швидко прибув секретар ради Анатолій Мельниченко, який надалі увесь час перебував на місці події. 

  Слідчо-оперативна група зафіксувала порушення. Було вилучено бензопилу, якою зрізали дерева. Деревину було вилучено та доставлено до Житомирського районного управління поліції. Тривають слідчі дії. Відповідні матеріали будуть передані до суду для притягнення винуватця скоєного до відповідальності.

 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework