Встелена градом земля та затоплені двори: На Житомирщині вирує негода. ФОТО. ВІДЕО

  Погіршення погодних умов синоптики обіцяють у багатьох регіонах.

   Україну затягує негода - з дощами, градом, грозами та шквалами. Її наслідки вже відчули у Житомирській області, - пише tsn.ua.

негода

негода2

  Зокрема, у селищі Ружин після 20-хвилинного дощу затопило вулицю Колгоспну - двори повністю у воді, а поверх утворилася біла піна. Місцеві припускають, що це можуть бути хімікати, які змило з полів. 

  У селі Видибор Черняхівського району градом услало землю, побило квіти, листя дерев та городину, яка вже встигла зійти. Про це повідомляє Житомир.Інфо.

  Нині чорні хмари вже скупчилися над Києвом - скоро піде сильний дощ.

  Тим часом синоптики попередили про погіршення погодних умов. 

  "У другій половині доби 3 травня та протягом 4 травня, внаслідок очікуваних значних опадів, на річках басейнів Прута та Сірету очікується підвищення рівнів води на 0,2-0,7 м над рівнями на восьму годину 3 травня, без негативних наслідків", - ідеться в повідомленні Укргідрометцентру.

  4 травня, в Україні вночі невеликі, вдень помірні короткочасні дощі, грози. Подекуди град та шквали 15-20 м/с. Вітер північно-західний, на півдні та сході південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 8-13°С. Удень 18-23°С, на півдні та сході до 26°С, у західних, Житомирській та Вінницькій областях 14-19°С. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework