На Житомирщині зареєстрували одинадцяту смерть від коронавірусу

  Сьогодні, 5 травня, на Житомирщині зареєстрували ще один летальний випадок від коронавірусної інфекції. Від цього захворювання помер 89-річний чоловік. Загалом в області від ускладнень, спричинених COVID-19, померли 11 жителів.

  Про це повідомила заступниця голови ОДА Наталія Остапченко під час щоденного онлайн-брифінгу щодо ситуації з коронавірусної інфекцією на території області.

  «Всього на Житомирщині станом на 5 травня 2020 року зареєстровано 448 осіб з коронавірусом. За останню добу (4  травня – ред.) виявили 18 нових випадків цього захворювання. На жаль, сьогодні в області зафіксований ще один летальний випадок від  коронавірусної інфекції», – зазначила Наталія Остапченко.

  На жаль, внаслідок ускладнень, спричинених COVID-19, 5 травня помер 89-річний житель області, діагноз якого був встановлений 22 квітня. Госпіталізували пацієнта 3 травня, був підключений до апарату штучної вентиляції легень. Про це під час онлайн-брифінгу повідомив начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик.

  Наразі на Житомирщині зареєстровано 11 летальних випадків від COVID-19.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 05/05/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework