На Житомирщині керівник одного з підрозділів Нацполіції систематично отримував гроші з легальних перевізників лісопродукції

  Служба безпеки України викрила на систематичному вимаганні грошей з перевізників лісопродукції начальника сектору реагування патрульної поліції одного із відділень Головного управління Національної поліції у Житомирській області.

   За попередньою версією слідства поліцейський погрожував місцевим підприємцям створити штучні перешкоди при транспортуванні та зберіганні лісу у разі несплати данини. Сума залежала від кількості рейсів та обсягів продукції на складах. За оперативними даними, щомісячно з кожного підприємця поліцейський отримував від 30 до 50 тисяч гривень.

  Співробітники спецслужби задокументували кілька фактів отримання грошей фігурантом від п’яти комерсантів. Правоохоронці затримали капітана поліції згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України у Житомирі після передачі частини неправомірної вигоди від одного з підприємців.

  Вирішується питання щодо повідомлення посадовцю поліції про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

  У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для документування інших фактів отримання неправомірної вигоди фігурантом справи.

  Заходи із викриття протиправної діяльності проводилися співробітниками Управління СБ України в Житомирській області спільно з Територіальним управлінням Державного бюро розслідувань у Хмельницькому під процесуальним керівництвом військової прокуратури Житомирського гарнізону.

96130901 638125096777970 4649088590800748544 n

Пресгрупа УСБ України в Житомирській області

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 05/05/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework