Житомирські підприємці, які продають промислові товари, пікетували ринок

  Близько 40 підприємців Житнього ринку у Житомирі вийшли на підтримку Всеукраїнської акції "Карантин вбиває", яка зранку тривала у Києві.

   Про це Суспільному розповіла співорганізаторка зібрання Ольга Бурлака.

  За її словами, люди вимагали, аби місцеві органи влади дозволили продаж на ринку не тільки продуктів, а й інших товарів, зокрема, промислових.

Житомирські підприємці, які продають промислові товари, пікетували ринок

  "Спочатку нам говорили, що промислову групу відкриють 11-го травня, зараз є інформація, що, можливо, 22-го травня. Людям потрібні не тільки продукти, а й промислові товари для того, щоб був сенс йти на ринок. Продукти вони можуть купити у себе біля будинку", - сказала Ольга Бурлака.

  Жінка також розказала, що вона, зокрема, торгує на ринку тепличної плівкою. Вона закупила її багато, а люди не прийшли і не купили, бо скористалися послугами Інтернет-магазинів. А тепер цей товар людям не потрібен, а вона втратила сезон.

  Підприємці із плакатами спочатку стояли біля м’ясного павільйону, а потім пішли до кабінету директора ринку. Бо, за словами Ольги Бурлаки, ще однією вимогою учасників зібрання було продовжити роботу ринку з 15-тої до 17-ої години.

  За словами Житомирського міського голови Сергія Сухомлина, відповідно до постанови Кабміну, відновлення роботи промислових ринків та магазинів, зокрема, у Житомирі дозволять з 11-го травня. Додаткових розпоряджень не було. "Ми ж не можемо за аналогією організувати роботу продуктового ринку і промислового намету, де торгують одягом чи взуттям. На продуктовому ринку ще можна встановити захисний екран чи плівку, а в магазині, де людині потрібно приміряти одяг чи взуття, цього зробити не можна?", - сказав Сергій Сухомлин.

  За словами директора Житомирського кооперативного ринку Василя Третяка, режим роботи ринку через карантинні вимоги змінити не можна. Тому далі він працюватиме з 7-мої ранку до 15-тої години дня.

Автор Дмитро Поліщук

Камера Віктор Підвисоцький

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework