У Житомирі учасники фотоконкурсів показали, що роблять на карантині

  За словами організатора конкурсів Валерія Онопрієнка, загалом, у трьох таких фотоконкурсах взяли участь близько 30 дітей.

  Подробиці у матеріалі suspilne.media.

   : "Після того, як в країні оголосили карантин, дуже важко втримати дітей вдома. Тому ми оголосили кілька творчих конкурсів. Один – селфі-конкурс "Я на карантині", де діти фотографували, чим вони займаються під час карантину. Коли почали з’являтися фото з "Я на карантині", то мами менших дітей також захотіли долучитися. Тож, ми організували ще один конкурс "Творчість малюків". Зараз триває конкурс "Я маю талант", який не має вікових обмежень".

  Надія Мазарець разом із донькою Валерією на карантині майструє різні поробки. Жінка каже: про конкурс "Творчість малюка" дізналася із соцмереж і вирішила долучитися, обравши для участі фото аплікації на великодню тематику. Сьогодні з дитиною вона прийшла забрати солодкий приз.

  "Ми дізналися, що у нашій групі є такий конкурс. Вирішили взяти участь і показали наші фотографії. Викладали поробки, які ми робили на Великдень – як робили паски, як красили яєчка, малювали із об’ємними фарбами. Стараємось розвиватися, щоб не було нудно", – розповіла Надія Мазарець.

У Житомирі учасники фотоконкурсів показали, що роблять на карантині

  "Ми готувались до Великодня і робили аплікацію з гречки, потім посипали манкою, рисом, горохом і на узори накладали клей", - каже донька Надії, учасниця конкурсу Валерія Мазарець.

У Житомирі учасники фотоконкурсів показали, що роблять на карантині

  12-річний Артем Галанзовський став переможцем конкурсу "Я на карантині". Хлопчик розповів, що для селфі-конкурсу обрав світлини, на яких він займається буденними справами.

  Артем Галанзовський: "Я в цьому конкурсі виклав фото, як я допомагав мамі, варив їсти, мив посуд, хазяйнував у домашніх справах. Це були буденні речі. Я стараюсь допомагати мамі завжди, кожного дня".

АВТОРКА: Аліна ДОМБРОВСЬКА

КАМЕРА: Ігор ГРАЧ

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework