На Житомирщині викрили незаконну діяльність з розповсюдження фальсифікованого алкоголю та вилучено 20 тонн продукції сумнівної якості

  Прокуратурою Житомирської області постійно вживаються заходи щодо протидії незаконному обігу алкогольної продукції на території регіону.

  За процесуального керівництва прокуратури Житомирської області триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного зберігання, транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей (ч. 3 ст. 204 КК України).

  У середу, 6 травня 2020 року, за погодженням із прокуратурою області,  слідчими податкової міліції області проведено обшуки у місцях зберігання незаконно виготовленої алкогольної продукції у Коростені та Житомирі.

  У ході обшуків виявлено та вилучено понад 20 тонн фальсифікованих алкогольних напоїв, у тому числі маркованих відомими брендами, з підробленими акцизними марками.

  За даними слідства, групою осіб, без відповідного офіційного дозволу та ліцензій організовано діяльність з незаконного розповсюдження підакцизних товарів у мережі торговельних закладів Житомирщини.

  На даний час готуються клопотання до суду про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

  Викрито та задокументовано злочинну діяльність фігурантів справи за матеріалами Управління стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції в області.

  Досудове розслідування проводить слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФС в області.

2 1

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 07/05/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework